Over onze stalhouderij in  Friesland

Landheer Stûkhúster heeft al meer dan 30 jaar ervaring met paarden en als koetsier. Onze werkzaamheden begonnen als hobby, maar de stalhouderij in Warten is al snel uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat koetsen met koetsier en paarden verhuurt voor diverse gelegenheden. Hier leest u meer over ons bedrijf. Vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contact

Over Landheer Stûkhúster

De eigenaar en koetsier van Landheer Stûkhúster, Gaele Landheer, is een boer met paarden als hobby. Tussen 1994 en 2012 was hij de officiële koetsier voor de uitvaartvereniging in Garyp, waar hij ook voor die tijd al werkzaam was als vervanger. Landheer was al in het bezit van twee boerenwagens en heeft daar in 2012 een eigen rouwkoets, gebouwd door Jaap Veenstra uit Kollum, aan toegevoegd.

 

Intussen is het bedrijf uitgebreid om niet alleen rouwvervoer te bieden, maar ook paarden, koetsen en andere wagens voor diverse verschillende gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea, huldigingen en bijzondere uitjes. Landheer Stûkhúster kan zelfs passend vervoer bieden aan Sinterklaas en de Kerstman.

 

Gebruik onderstaande knoppen om meer te weten te komen over de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken!

Meer over de rouwkoets Meer over onze overige diensten
Icoon telefoon

Hebt u vragen over onze stalhouderij in Warten of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel Landheer Stûkhúster: 06 - 27 36 28 44

Neem contact op