Paard en wagen huren in Friesland en omgeving

Van een romantische bruiloft tot een speciaal uitje of zelfs de intocht van Sinterklaas; bij Landheer Stûkhúster kunt u koetsen, wagens en paarden huren voor veel verschillende gelegenheden. Hier leest u meer over de verschillende mogelijkheden. Vragen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om meteen een offerte aan te vragen.

Contact

Trouwen

U maakt de mooiste dag van uw leven nog mooier met een romantische koets, getrokken door prachtige zwarte paarden.

 

Bij Landheer Stûkhúster huurt u een prachtige trouwkoets met stijlvol geklede koetsier voor bruiloften, perfect voor een sprookjesachtige dag.

Interesse? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Rouwen

Landheer Stûkhúster biedt meerdere mogelijkheden aan voor een prachtige uitvaart en nagedachtenis van uw familielid, geliefde of vriend. Wij bieden hierbij o.a. Rouwvervoer aan met koets of authentieke boerenwagen. Voor een waardig afscheid zijn meerdere mogelijkheden om het rouwvervoer aan te passen en bent u altijd van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie.

Neem contact op voor meer info

Jubileum

Ook als u al een aantal jaar getrouwd bent, kunt u gebruikmaken van onze koets om uw jubileum in stijl te vieren. Of u nu 5 jaar, 12,5 jaar of zelfs al 50 jaar bij elkaar bent; vervoer met paard en wagen is altijd een prachtige manier om deze gelegenheid helemaal speciaal te maken. Neem contact op met Landheer Stûkhúster om de mogelijkheden te bespreken!

Huldiging

Met een huldigingstocht in een koets getrokken door prachtige paarden kun je iemand echt in het zonnetje zetten. Landheer Stûkhúster zorgt voor een geweldige rit. Neem contact op voor meer informatie of om meteen een offerte aan te vragen.

Vraag een offerte aan

Sinterklaas

Bij Sinterklaas horen Pieten, pepernootjes, surprises... en natuurlijk zijn trouwe schimmel! Landheer Stûkhúster verhuurt een prachtig wit paard om de intocht van Sinterklaas in Friesland helemaal compleet te maken. Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op

Overig

Natuurlijk kunt u onze koetsen en wagens ook voor andere gelegenheden inhuren. Wij hebben een arrenslee ter beschikking om de Kerstman in stijl te vervoeren, of er nou sneeuw ligt of niet! Ook voor bijzondere optredens verzorgt Landheer Stûkhúster graag het vervoer met paard en wagen.. Wilt u onze koets met koetsier voor een andere gelegenheid inhuren? Ook dat kan natuurlijk. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Icoon telefoon

Voor vervoer met paard en wagen in omgeving Friesland kiest u Landheer Stûkhúster. Bel om de mogelijkheden te bespreken: 06 - 27 36 28 44

Neem contact op